DOREMI
GROW AS A GROUP
FLOURISH AS INDIVIDUALS
Welcome to Doremi Preschool, proudly part of the Doremi Foundation, where we lay the foundation for your child’s bright future through holistic early education. Our thoughtfully designed programs seamlessly integrate holistic learning, ensuring comprehensive development for every child. With a customised curriculum tailored to support all aspects of growth, we focus on nurturing both character quality and overall development, preparing children for advanced learning and life’s future challenges.
Situated in a prime location in Denpasar, Doremi Preschool offers a warm and welcoming environment that feels like a second home. Our dedicated educators create a nurturing atmosphere where every child feels valued, inspired, and eager to learn.
Our facilities are complete and meticulously maintained, providing a healthy and secure space for your child to explore and thrive. Embracing the evolving educational landscape, we have adapted our teaching methods to the ‘new-normal’ digital era, incorporating advanced technology to enhance learning experiences.
Show More
Selamat datang di Doremi Preschool, yang dengan bangga menjadi bagian dari Yayasan Doremi Foundation, di mana kami membangun dasar yang kuat bagi masa depan cerah anak Anda melalui pendidikan awal yang holistik. Program kami dirancang dengan cermat ,mengintegrasikan pembelajaran holistik yang memastikan perkembangan menyeluruh bagi setiap anak. Dengan kurikulum yang disesuaikan untuk mendukung semua aspek pertumbuhan, kami fokus pada pengembangan kualitas karakter dan perkembangan secara menyeluruh, agar mempersiapkan anak-anak untuk pembelajaran selanjutnya dan tantangan hidup di masa depan.
Terletak di lokasi strategis di Denpasar, Doremi Preschool menawarkan lingkungan yang hangat, seperti layaknya rumah kedua. Pendidik kami yang berdedikasi menciptakan suasana yang mendukung di mana setiap anak merasa dihargai, terinspirasi, dan penuh antusiasme untuk belajar.
Fasilitas kami lengkap dan dipelihara dengan cermat, menyediakan ruang yang sehat dan aman bagi anak Anda untuk mengeksplorasi dan berkembang. Menghadapi lanskap pendidikan yang terus berkembang, kami telah menyesuaikan metode pengajaran kami dengan era digital ‘new-normal’, melalui integrasi teknologi canggih untuk meningkatkan pengalaman belajar.
Show More

YAYASAN DOREMI

Jl. Tukad Badung No.88, Renon, Denpasar Selatan, Kota Denpasar, Bali 80226. (0361) 8956141